JEG VIL AFSKAFFE HJEMLØSHED OG AFKRIMINALISERE DE MEST UDSATTE!

Og jeg vil tage pengene fra alle os andre. Det er det fællesskabet er til for!

Jeg er ikke efter de rigeste, jeg er for fællesskabet.Og i fælleskabet er rummelighed en investering!

Hvis vi nu turde behandle den enkelte forskelligt så alle fik efter behov. Så ville vi komme langt. Her mener jeg, at du selvfølgelig skal have den hjælp du har ret til, men det er ikke sikkert at den hjælp skal gives som til din nabo.

Vi har skabt et system, hvor vi behandler borgere med misbrug ud fra de samme målbare parametre.

Jeg vil et system, hvor vi sætter mennesket først. Og giver efter behov. Du eller jeg har ikke automatisk ret til børnecheck eller folkepension, vi har ret til disse ydelser hvis vi har brug for det.

Jeg har ikke alle løsningerne til hvordan, og derfor afholder jeg vælgermøde på Absalon Hotel Heloglandsgade 15. om ca. en time kl. 19:30. (Tak til hotellet for at stille deres kantine gratis til rådighed). Kom hvis du også vil være med til at komme med løsninger på udfordringerne stillet af gadejuristen – hvordan afskaffer vi hjemløshed og afkriminaliserer de mest udsat?

Fordi vi ikke bliver et rigere samfund af at jage de mest udsatte!

Jeg skriver om nogle af de løsninger vi kommer frem til senere i aften.

Noget af det jeg især tog med mig videre er:
– At flere ildsjæle som Gadejuristen – er vigtigt, jeg bøjer mig i støvet for Nannas viden og engagement.
– At vi skal have en koordineret nationalhandlingsplan i forhold til misbrug og narkopolitik
– At et rummeligt arbejdsmarked er en nødvendig del af løsningen, hvordan kan vi skabe plads til fleksible, kontant betalte jobs til de mest udsatte? Jeg vil gerne kigge mere på LA’s forslag om et socialt frikort. For vi skal turde komme med mange forskellige løsninger – fordi mennesker er forskellige!
– At vi også skal turde kigge på cost-effektiviteten i vores behandlinger. Og gøre mere af det der virker – ja det virker helt skørt at skulle skrive det, men der er rigtig meget i systemet, der ikke virker lige nu.
– At hvis du læse mere om eller støtte Gadejuristens arbejde, så kan du gøre det her

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*