Jeg skal være socialborgmester fra 1. januar 2018

Jeg er glad for nu at kunne melde ud, at jeg skal være Københavns socialborgmester i de kommende fire år. Det er en post, jeg glæder mig til at komme i gang med, for det betyder, at jeg kan være med til at gøre en forskel for byens allermest udsatte borgere.

Jeg har via frivilligt arbejde og som socialordfører allerede en forhåndsindsigt i socialområdet og ved på forhånd, at det bliver en svær opgave. Dog lover jeg at gøre mit bedste for at løfte hele området, så flere får det bedre og får den hjælp, de har behov for.

Som Radikale mener vi det alvorligt, når vi siger #DetHandlerOmMennesker og #Tagansvar!

Derfor vil vi i den Radikale rådhusgruppe gøre vores bedste for at føre politik over midten og løfte på både socialområdet og i alle de andre fagudvalg i Københavns Kommune.

Med den seneste uges mediedebat om konstitueringen i København har offentligheden vist fået et godt indtryk af, hvor svært arbejdet for borgerne er i nogle af forvaltninger på grund af den nationale lovgivning. Det er ikke let i forvejen, og det bliver ikke lettere, hvis politiske kolleger stiller sig udenfor og råber.

Derfor håber og forventer jeg, at vi kan regne med, at hele den rød/grønne fløj vil stå sammen og vil tage et fælles ansvar for at løfte området, så vi ikke risikerer at rykke socialområdet tilbage i stedet for at føre det frem.

Vi skal stå sammen om at gøre det bedste for alle Københavnere – men især vores udsatte borgere fortjener, at vi løfter i fællesskab.

 

Skriv en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*